Educatie

Maya Zingt de Wereld Rond

theater

Omschrijving

Wie met de spontane en soms wat onhandige Maya meegaat weet dat er malle en onverwachte dingen kunnen gebeuren. Met alleen een koffer vol fantasie en handige spulletjes sleept ze iedereen mee op een tocht vol spannende ontmoetingen en gekke avonturen met zichzelf en grappige beestjes.

Ze komt een heel eind en niets lijkt te gek of onmogelijk, immers: ‘in je hoofd kan alles!’ Als het dan toch nog even dreigt mis te gaan is er nog altijd het publiek die maar al te graag wil helpen. Maya zingt, danst en trommelt er lustig op los en dat doet ze niet alleen, ze neemt haar nieuwe vriend Tim mee, een verdwaalde muzikale troubadour.

Liedjes met herkenbare thema’s op muziek uit alle windstreken van o.a. Samba Salad en Barbatuques. Samba, jazz, flamenco, pop en vele andere muziekstijlen in een kinderjasje nemen je mee op een verrassende reis. Voor iedereen vanaf drie jaar. In 2018 bestaat Samba Salad 40 jaar en zij vieren dit o.a. met een reprise van deze solovoorstelling van Maya Link. Zij won eind 2016 de Rabobank Cultuurprijs en de Alkmaarse publieksprijs voor de Podiumkunsten.

Discipline: Theater

Duur: 50 minuten

min. aantal leerlingen: 60

max. aantal leerlingen: 130

Kosten: € 650.00

Docent: Herman Link

Leerdoel:

De kinderen ervaren dat je alleen al met je fantasie prachtige reizen kunt maken.
samba-salad-groot.png

Afbeeldingen

Scroll naar top
X