Educatie

School op Stelten

Muziek, Dans, Theater, Zang

Omschrijving

Samba Salad legt de lat graag hoog en daagt zowel leerlingen als leerkrachten op inspirerende wijze uit om hun creatieve grenzen te verkennen. Positieve energie en bezieling zijn hierbij de sleutelwoorden.

Met het schoolbrede project ‘School Op Stelten’ (groep 1 t/m 8) kunnen scholen – voor zowel het basis- als bijzonder onderwijs – per klas een keuze maken uit workshops op het gebied van muziek, dans en theater en zo hun eigen menu samenstellen. Opvallende workshops zoals Braziliaanse-, Afrikaanse- &  flamencodans, capoeira, bodypercussie, Afro- en Braziliaanse percussie en gospel- en popzang behoren o.a. tot het vaste repertoire. De kinderen en leerkrachten werken onder begeleiding van de artiesten van Samba Salad aan een spetterend optreden op het einde van de dag voor elkaar en familie. Elke groep/klas heeft een eigen unieke discipline en uitvoering.

Soort activiteit: Schoolbreed Project

Discipline: Multidisciplinair

Leerjaar: Schoolbreed project

Duur: Vanaf één tot meerdere dagen dagen

min. aantal leerlingen: De hele school is betrokken

Kosten: € Op basis van grootte school

Docent: meerdere

Leerdoel:

Samenwerking, kunstzinnige ontplooiing en teambuilding
samba-salad-groot.png

Afbeeldingen

Indrukwekkend, deskundig en vrolijk

De collega’s waren heel enthousiast en onder de indruk van de presentatie gezien het korte tijdsbestek. Collega’s vonden de deskundige leiding bijzonder prettig. Het was voor collega’s heel prettig dat zij zelf er geen werk aan hadden. De mooiste reactie was dat iedereen een blij en vrolijk gevoel had tijdens en na de voorstelling. Iedereen heeft zichtbaar genoten. Het was een geweldige dag. Het was top en wij waren onder de indruk. Onder de indruk van de deskundigheid en het enthousiasme van jullie. Bedankt voor deze mooie ervaring voor de kinderen, ouders en team.

OBS Boswaid, Egmond a/d Hoef, Agnes van den Veen, Waarnemend Directeur
Scroll naar top
X