Nieuwe muzikale avonturen in Tolhuistuin Amsterdam

De afgelopen twee jaar huppelden we tijdens het KinderMuziekFestival vrolijk rond door het kunstenaarsdorp Ruigoord. Dit jaar kiezen we voor weer een nieuwe inspirerende omgeving. Op 14 en 15 september betrekken we de prachtige groene oase Tolhuistuin in Amsterdam Noord voor nog meer muzikale avonturen!

Met een klankspeurtocht, muzikale sprookjes, strijkconcerten voor baby’s, klankspeeltuig voor peuters, workshops zingen, dansen, schilderen op muziek, eigen instrumenten maken, rappen, DJ’en en natuurlijk heel veel optredens van beroemde en nieuwe muzikanten.

Vanaf 1 mei om 10.00 uur kan je kaartjes kopen voor het festival in Tolhuistuin. De afgelopen drie jaar waren de kaarten voor het KinderMuziekFestival razendsnel uitverkocht. Dus zet de datum van de voorverkoop met muzieknootjes in je agenda!

 ♬ Vrijwilligers (16+) ♬ Wil je er alvast zeker van zijn dat je erbij bent en vind je het leuk om mee te werken? Geef je dan op als vrijwilliger via deze onderstaande link. //www.kindermuziekfestival.nl/vrijwilligers