Samba Salad

Wat de boer niet kent, dat vreet-ie niet’? Laat dat maar over aan de ervaren chefkoks van Samba Salad.  Zij schotelen de kinderen een bonte salade van ‘s werelds lekkerste muzikale gerechten voor. Kinderen en volwassenen worden verrast met een mix van flamenco, samba, jazz, salsa, pop, merengue, kaseko, calypso – en Afrikaanse muziekstijlen verwerkt in muziektheater voorstellingen en pretconcerten.  

Samba Salad 40 jaar in
Paradiso Amsterdam

Jubileumshow
Vrienden voor Altijd!

Het is ongelooflijk maar waar, Samba Salad viert een vriendschap van 40 jaar! De muzikale familie Herman Link, Rita Iny en hun dochter Maya Link, nodigen hun muzikale vrienden uit die ze met de jaren hebben ontmoet en trekken de leukste liedjes van Samba Salad uit de kast tijdens de jubileumshow ‘Vrienden voor Altijd’. 

Deze bijzondere verjaardag werd in februari en maart groots gevierd in poptempel Paradiso Amsterdam en Podium Victorie in Alkmaar. In mei doen ze het feestje over in Poppodium de Duycker in Hoofddorp. Eind mei speelt het gezelschap een reeks schoolconcerten in Victorie voor maar liefst 4200 schoolkinderen uit de omgeving Alkmaar en Bergen.